O násO nás
Billboardová kampaňBillboardová kampaň
Stop genocídeStop genocíde
InfoZdrojeInfoZdroje
Ako pomôcťAko pomôcť
PetíciaPetícia
• Vedenie• Vedenie • CBR v Európe• CBR v Európe • GAP v Amerike• GAP v Amerike • Ponuka prednášok• Ponuka prednášok • Ústavna sloboda prejavu CBR• Ústavna sloboda prejavu CBR  
Čakáš nečakane dieťa? Linka pomoci: 0800 12 00 24



Výzva prezidentovi na odsúdenie násilnej čínskej komunistickej politiky 1 dieťaťa

Ivan Gašparovič, prezident SR

18.6.2009

Vážený pán prezident,

v mene Centra pre bioetickú reformu Vám gratulujem k Vášmu znovuzvoleniu za prezidenta SR. Verím, že v najbližších piatich rokoch budete verne hájiť práva počatých členov našej spoločnosti i špeciálne postavenie exkluzívneho manželstva muža a ženy, ako ste sa vyjadrili v poslednej televíznej diskusii pred 2. kolom prezidentských volieb.

Tešíme sa z Vášho veta novele trestného zákona o extrémizme, ktorý je skutočne vágne definovaný a bude viesť k podobným súdnym sporom, aký len nedávno vyhralo CBR na Ústavnom súde SR. Ten uznal, že „verejné pohoršenie“ je v zákone len vágne definované a polícia porušila právo CBR na slobodný prejav počas kampane Stop genocíde v Košiciach.

Veľmi jasne však novelizovaný trestný zákon definuje také aktivity, ktoré boli odsúdené Medzinárodným vojenským tribunálom ako zločin proti ľudskosti. Za taký prehlásili Norimberské tribunály aj „povzbudzovanie a nútenie k umelým potratom“, čo je dnes oficiálnou vládnou politikou Čínskej ľudovej republiky. Ide o násilnú politiku jedného dieťaťa, ktorú vláda presadzuje už 30 rokov prostredníctvom finančných a materiálnych sankcií, aj inými metódami fyzického donútenia, ako potvrdili viaceré vládne i mimovládne investigatívne misie z USA. Kým kedysi otvorene deklarovali čínsky predstavitelia brutálnosti na odradenie od rodenia detí, dnes na radu mimovládiek je ich slovník viac propagandistický. Práva rodičov určiť si, koľko detí chcú prijať, sú naďalej tvrdo popierané. Ak nezaplatia obrovské finančné pokuty vo výške niekoľkoročného platu za tzv. „nelegálne deti“, tie im unesú štátne orgány, ktorých praktiky sú podobné tým teroristickým.

Je neprístojné vyjednávať s extrémistami o obchodoch a zároveň prehliadať ich zločinecké správanie, ktoré legalizovali vo svojich zákonoch a násilných politikách.

Komunistická kontrola produkcie sa len pretransformovala na kontrolu reprodukcie. Ako za utópiu falošnej ekonomickej rovnosti do pádu ZSSR zaplatili milióny obetí, tak dnes má tento sociálny experiment v Číne na svedomí obrovské milióny ľudských životov.

Pán prezident, majte odvahu hovoriť s čínskym prezidentom o zločinoch proti ľudskosti na jeho vlastnom národe. Opýtajte sa ho na násilnú potratovú politiku jeho krajiny a zastaňte sa zmanipulovaných, donútených žien, ich zabitých počatých detí a zúfalých manželov.

Ak to neurobíte Vy, ani premiér ani predseda NR SR to jasne nepovedia. Ako prezident občanov, vyjadrite za nás, že ste proti komunistickým, extrémistickým zločinom proti ľudskosti na tejto najväčšej populácii sveta. Odhoďte strach, kalkulácie o výhodách pre slovenskú obchodnú bilanciu, buďte lídrom na rozdiel od ostatných prezidentov sveta, ktorým tento čínsky komunizmus pre jeho lacnú produkciu vyhovuje.

S dôverou a úctou,



Ing. Jana Tutková, MA

riaditeľka



O násO nás Billboardová kampaňBillboardová kampaň Stop genocídeStop genocíde InfoZdrojeInfoZdroje Ako pomôcťAko pomôcť PetíciaPetícia
CBR condemns all abortion related violence and will not associate with groups or individuals who fail to condemn such violence.
Copyright © Center for Bio-Ethical Reform. All Rights Reserved.