O násO nás
Billboardová kampaňBillboardová kampaň
Stop genocídeStop genocíde
InfoZdrojeInfoZdroje
Ako pomôcťAko pomôcť
PetíciaPetícia
• Vedenie• Vedenie • CBR v Európe• CBR v Európe • GAP v Amerike• GAP v Amerike • Ponuka prednášok• Ponuka prednášok • Ústavna sloboda prejavu CBR• Ústavna sloboda prejavu CBR  
Čakáš nečakane dieťa? Linka pomoci: 0800 12 00 24



OSN vyhlásila spomienkový deň na holokaust, pričom súčasný holokaust financuje

OSN vyhlásila spomienkový deň na holokaust, pričom súčasný holokaust financuje

Valné zhromaždenie OSN v roku 2005 vyhlásilo 27. január za Deň spomienky na obete holokaustu a žiadalo zaviesť vzdelávacie programy pre budúce generácie, aby sa genocída znovu neopakovala. Dnes však OSN prostredníctvom Populačného fondu (UNFPA) financuje globálnu genocídu počatých detí. „Povzbudzovanie a nútenie k potratu" bolo Norimberským tribunálom odsúdené ako zločin proti ľudskosti. Takéto programy práve OSN agentúra financuje celé desaťročia.

Na základe týchto zistení vláda a kongres USA odmietli pred 7 rokmi financovať akékoľvek aktivity UNFPA. Veľvyslanec USA v OSN vysvetľuje:

„Minister zahraničia poslal prieskumný tím do Číny v máji (2002)... Zistil, že UNFPA v 4. Národnom programe poskytuje 70% svojich prostriedkov, ktoré míňa v Číne, priamo Čínskej štátnej komisii pre plánovanie rodičovstva. Na základe čínskych zákonov, reportov USA o ľudských právach a ďalších informáciach, minister skonštatoval, že UNFPA v Číne podporovala a participovala v manažmente programu násilných potratov...(1)

Minister Powell zhrnul, že podpora UNFPA a jej angažovanie sa v čínskych aktivitách plánovania rodičovstva dovoľuje čínskej vláde oveľa efektívnejšie implementovať svoj násilný program" (2).

„UNFPA naďalej poskytuje technické vybavenie čínskemu programu, napr. na monitorovanie menštruačných cyklov žien štátom, či vydávanie štátnych povolení pre pôrod. Typicky ako u iných proponentov genocíd aj UNFPA dlho popierala násilnosť čínskej politiky jedného dieťaťa. Čínska vláda pritom nezakrýva, že nútením k potratom, antikoncepcii a sterilizáciami dosahuje svoje demografické ciele," uvádza Jana Tutková s odvolaním sa na zahraničnú tlač.

Vo Vietname (3), kde je svetovo najvyššia miera potratov, zas UNFPA zaviedla spolu s vládou násilnú politiku dvoch detí. Bola obvinená kongresom Peru (4) z kolaborácie s diktátorským režimomprezidenta Fujimoriho, ktorý v rokoch 1995-2001 násilne sterilizoval niekoľko stov tisíc peruánskych žien. UNFPA priznáva asistenciu srbskému prezidentovi Miloševičovi v genocidálnej politike zameranej na zníženie počtu albánskej populácie v Kosove (5). V utečeneckých táboroch, či v krajinách ako Bangladéš, kde je potrat zakázaný, propaguje a distribuuje potratové vybavenie (6).

UNFPA štedro dotuje a najužšie spolupracuje s najväčšou sieťou potratových kliník vo svete - IPPF (Medzinárodná federácia pre plánovanie rodičovstva), ktorá v SR sponzoruje Spoločnosť pre plánované rodičovstvo. IPPF je jednou z najväčších mimovládnych organizácií sveta, ktorej poslaním je propagovať umelý potrat a potratovú antikoncepciu ako „ľudské právo" a legálny biznis.


(1)http://www.state.gov/p/io/rls/rm/2002/13677.htm

(2)List ministra zahraničných vecí USA, Colina Powella, americkému senátorovi Patrickovi Leahymu, júl 21, 2002

(3)Owen Bennett-Jones: „Vietnam's Two-Child Policy", BBC, Nov. 8, 2000

(4)Subcomision Investigadora de Personas e Instituiones Involucradas en las Acciones de Anticoncepcion Quiurgica Voluntaria (AQV), Peruánsky kongres, jún 2002

(5) www.pop.org/kosovo/spokesman

(6)"New Approaches to Early Abortion," Outlook, volume 16, nr 2, okt. 1998. PATH a UNFPA. www.path.org/Files/EOL16_2.pdf.



O násO nás Billboardová kampaňBillboardová kampaň Stop genocídeStop genocíde InfoZdrojeInfoZdroje Ako pomôcťAko pomôcť PetíciaPetícia
CBR condemns all abortion related violence and will not associate with groups or individuals who fail to condemn such violence.
Copyright © Center for Bio-Ethical Reform. All Rights Reserved.