O násO nás
Billboardová kampaňBillboardová kampaň
Stop genocídeStop genocíde
InfoZdrojeInfoZdroje
Ako pomôcťAko pomôcť
PetíciaPetícia
• Vedenie• Vedenie • CBR v Európe• CBR v Európe • GAP v Amerike• GAP v Amerike • Ponuka prednášok• Ponuka prednášok • Ústavna sloboda prejavu CBR• Ústavna sloboda prejavu CBR  
Čakáš nečakane dieťa? Linka pomoci: 0800 12 00 24



Otvorený list ministrovi zdravotníctva: vakcíny & potraty

Vážený pán minister Uhliarik,

ako ľudskoprávne občianske združenie sme rozhorčení nad nehoráznym plytvaním vo Vašom rezorte za bývalej vlády, ktorého dôsledkom je okradnutie daňových poplatníkov, vykynoženie časti populácie a poškodenie zdravia žien.

Ak by bývalý minister zdravotníctva nezakúpil nepotrebné vakcíny proti prasacej chrípke za 7,6 mil. Eur, každá matka, ktorá v minulom roku podstúpila umelý potrat, mohla dostať 550 Eur, aby tak neurobila. To by zachránilo oveľa viac životov ako zbytočná vakcína, ktorá ostala ležať na sklade.

Vakcíny určené pre 20 percent populácie, použilo len okolo 1 percenta populácie Slovenska. Pritom na prasačiu chrípku zomrela len 57 obyvateľov, z toho 39 malo inú chorobu*. Najväčším zabijákom na Slovensku, v porovnaní s chorobami a násilnými činmi, je umelý potrat, ktorý zabíja denne 40 bezbranných detí a poškodzuje psychické a fyzické zdravie ich matiek. Za rok je to takmer 14 000 obetí, porovnateľné k vykynoženiu celého obyvateľstva miest ako je Veľký Krtíš, či Senec. Kým umelý potrat ostáva legálny, každý rok si môžeme na Slovensku vymazať z mapy jedno mesto tejto veľkosti.

Prosím, venujte pozornosť týmto faktom a použite všetky legislatívne i finančné prostriedky na to, aby sa tomuto krviprelievaniu zamedzilo. Bývalá garnitúra nemala problém vyhodiť daňové prostriedky na zbytočné vakcíny. Darovala takto peniaze ťažkopracujúcich ľudí farmaceutickému koncernu Sanofi Pasteur, ktorý navyše svoje vakcíny vyvíja z tkanív potratených ľudských plodov.

Pripajám pre Vás v prílohe zoznam vakcín, ktoré sú vyrábané neeticky z potratených plodov, a tiež prehľad o ich existujúcich etických alternatívach. Verím, že sa zasadíte za to, aby iba nevyhnutné a eticky prijateľné vakcíny boli podávané našim deťom, či občanom.

S úctou,

Ing. Jana Tutková, MA
riaditeľka


* údaje podľa http://www.sme.sk/c/5594447/vakciny-lezia-v-sklade-stat-nevie-co-s-nimi.html

** Zoznam vakcín vyrábaných z potratených plodov +ich etické alternatívy



O násO nás Billboardová kampaňBillboardová kampaň Stop genocídeStop genocíde InfoZdrojeInfoZdroje Ako pomôcťAko pomôcť PetíciaPetícia
CBR condemns all abortion related violence and will not associate with groups or individuals who fail to condemn such violence.
Copyright © Center for Bio-Ethical Reform. All Rights Reserved.